Met of zonder intenties?

Het blijft verbazingwekkend hoe ik steeds meer helderder kan horen en dat heeft niets te maken met mijn CI of dat het beter is afgesteld door een audicien. Met mijn CI kan ik makkelijk contact maken met de buitenwereld en dat is uiteraard erg fijn. Afstemmen in de buitenwereld kost me meestal geen moeite. Maar als ik te weinig contact maak met mijn binnenwereld, dan betaal ik uiteindelijk de prijs. Hierover heb ik een apart artikel geschreven.

Doordat ik er nu bewust van ben, ben ik mezelf beter gaan horen. Mijn leven is meer in balans, omdat ik de regie pak over mijn leven. Het mooie is dat me niet hoef te laten beperken door mijn doofheid. We zijn zo geneigd om onze beperking te gaan compenseren, door ons extra best te gaan doen. Proberen om perfect te zijn of me aan te passen, maakt mij niet beter. Het houdt me juist weg van mijn ware zelf.

Ik begrijp nu dat ik altijd zelf verantwoordelijk mag nemen voor het uitdrukken van mijn ware zelf. Hieronder zie je een aantal intenties die ik heb toegepast in mijn leven. Het lijkt misschien klein, maar het geeft wel een grote verandering voor mij.

De dikgedrukte zinnen zijn zinnen met intentie die ik bewust neerzet.

Ik doe meteen mijn CI in, als ik wakker word. Ik doe het bewust pas in, als ik er klaar voor ben.

Ik stem af op mijn omgeving en begin dan met mijn dag. Ik neem de tijd om in de flow te komen.

Als ik weerstand voel, zoek ik afleiding of ga ik erdoorheen. Als ik weerstand voel, dan neem ik de tijd om te voelen waar het vandaan komt.

Als ik niet alles volg, krijg ik niet het resultaat waar ik naar verlang. Ik hoef niet alles te weten, horen of te doen of wat dan ook om tot het resultaat te komen.

Ik reageer op de buitenwereld en handel ernaar. Ik handel door naar mijn intuïtie te luisteren.

Ik doe mijn werk zo goed mogelijk. Ik doe mijn werk met plezier en krijg energie.

Mijn vrije tijd heb ik nodig om te herstellen. In mijn vrije tijd kan ik bewust kiezen wat ik wil gaan doen.

Ik doe net als alle anderen. Ik ben uniek en voel zelf wat ik nodig heb.

De anderen weten wat goed voor mij is. Ik weet zelf wat ik nodig heb en handel ernaar.

Er is geen goed of fout, ieder moment kun je nieuwe keuzes maken. Laat je inspireren, maar maak het vooral niet te belangrijk. Zie vooral de plezier en kracht hierin. Elke dag opnieuw streven naar holistisch horen maakt de reis zeker de moeite waard.

 

206Met of zonder intenties?https://www.holistischhoren.nl/test/
Deel deze pagina: