Holistisch horen draagt bij aan het versterken van je immuunsysteem

We weten allemaal hoe belangrijk Moeder aarde is en toch raken we steeds meer vervreemd van de natuur. Vanuit het perspectief van holistisch horen is zorgen voor de natuur een logische stap, omdat zorgen voor de natuur automatisch zorgen voor jezelf betekent en visa versa. Ik geloof dat de mens een zelfhelend en een zelfziekmakend vermogen heeft (zie mijn artikel: Verbeter je leven door holistisch te horen).

Heb je al eens gehoord van trillingsfrequenties? Alles en iedereen heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Van lichaam, geest, gedachten tot emoties; het is allemaal energie die op een bepaalde frequentie trilt. Elk chakra is geprogrammeerd om te resoneren op een verschillende frequentie. Ook dieren, planten, voeding en Moeder aarde hebben een eigen frequentie. Door gezond te leven en onze trilling hoog te houden, versterken we ons immuunsysteem. Door hoge trilling aan te nemen, ben je veel minder kwetsbaar.

In de lage trillingen heb je meer last van de invloeden zoals angst en boosheid. Maar andersom kunnen de mensen ook last hebben van jouw lage trillingen, want je stuurt dan negatieve energie de wereld in. Alles bestaat uit energie, energie geeft een trilling af.  Als je ongelukkig voelt, angstig, oordelend of negatief bent, dan zal de trilling laag zijn. Voorbeelden van lage trillingen:

  • Vaak vermoeid of uit balans zijn;
  • Vastzitten in oude gewoontes of patronen;
  • Kampen met fysieke klachten;
  • Vaak last van negatieve gedachten;
  • Kritisch maar jezelf of anderen;
  • Moeite hebben om de goede stappen vooruit te zetten;
  • Moeite hebben om de positieve kant van het leven te zien.

We zijn decennialang steeds meer vanuit ons hoofd gaan leven en zijn vergeten vanuit ons hart te leven. We worden continue beïnvloed door MSM en social media. We zitten veelvuldig achter de schermen, waardoor we veel prikkels krijgen en daardoor sneller last hebben van de invloeden met lage trillingen. Het heeft ervoor gezorgd dat we geen idee meer hebben hoe we met ons zelf moeten verbinden en met Moeder aarde.

Maar we kunnen zoveel meer dan we denken. Zodra we erin slagen om in ons eigen lichaam af te dalen en er daadwerkelijk één mee te worden, volgt de verbinding met de natuur vanzelf. Wij zijn namelijk natuur. De natuur is niet rationeel, maar is een voelbare lichamelijke ervaring. De natuur is een heel makkelijke bron om je gezondheid te versterken en je trilling hoog te houden. Ook de stilte en goed gronden brengen je altijd naar een hogere trilling. Ik schreef al eerder een artikel waarom goed gronden zo belangrijk is voor doven en slechthorenden. In dat artikel kun je tips lezen. Voorbeelden van hoge trillingen zijn: je verbonden voelen, liefde voelen voor jezelf, geen oordelen hebben, je gevoel kunnen volgen.

Ik merk zelf dat ik minder snel uit balans ben en makkelijker terug kan gaan naar humor en lichtheid, als ik goed geaard ben en mij laat voeden met positieve invloeden. Hoe hoger mijn trilling is, hoe meer ik vanuit mijn hart kan leven.

Wat mij betreft is er één eenvoudige manier om je trilling te verhogen; je steeds weer verbinden met je gevoel en wat er in je leeft. Je gaat je binnenwereld weer horen, waardoor je bewustzijn verruimt en de energie gaat stromen en dus je trilling verhoogt.

Wil jij aan de slag gaan met jezelf? Wil je inzichten krijgen in jouw patronen/blokkades? Wil je weer balans ervaren in je leven? Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor jouw groeiproces?

Ik wil graag groeien als coach en zoek klanten om te oefenen.

Tijdens een sessie ga ik op jouw vraag/thema/probleem afstemmen en via helderhoren en voelen krijg ik boodschappen binnen. Ik heb ervaren dat ik ook op afstand kan voelen waar jouw blokkades zitten. We zijn allemaal met elkaar verbonden via een onzichtbaar energetisch veld. Ik bied geen kant en klare oplossing aan, maar creëer bewustwording zodat het aan jou is om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw groeiproces.

Als jouw bewustzijn verruimt door bij jezelf te blijven en bewuster om te gaan met je eigen waarden, normen, overtuigingen en intuïtie, dan verhoog je je trillingsfrequentie. Dit alles draagt bij aan het versterken van jouw immuunsysteem.

Is een sessie iets voor jou? Stuur mij dan een mailtje.

 

701Holistisch horen draagt bij aan het versterken van je immuunsysteemhttps://www.holistischhoren.nl/holistisch-horen-draagt-bij-aan-het-versterken-van-je-immuunsysteem/
Deel deze pagina: