Eerste nieuwsbrief

Lieve lezer,

Het moment waarop je herinnert wie je bent is zo fijn.

Een heftige hernia is voor mij een grote wake up call geweest. Door (gedwongen) te vertragen en bewust steeds naar binnen te keren kon ik uiteindelijk voelen dat dat ik hier ben om aan een wereld van liefde en harmonie bij te dragen. Ik realiseerde me wie ik was en wat ik hier kwam doen. Hierdoor is mijn wens ontstaan om een online platform holistisch horen te creëren.

Ik wil dat je weet dat alles wat je droomt en wenst mogelijk is. Alles valt op zijn plek wanneer je een diepe connectie met wie je werkelijk bent ervaart.

Hoe dan?

Door stil te zijn en te luisteren naar de fluisteringen van je ziel, door toegang te hebben tot hogere energieën /frequenties zoals gevoelens van liefde, dankbaarheid en vreugde en door het activeren van je persoonlijke talenten en gaven. Ik ga nog een artikel schrijven over het verhogen van frequenties.

Ik ben nog steeds elke dag blij en dankbaar dat ik kan horen met mijn CI (cochleair implantaat) en dat ik daardoor gemakkelijker contact kan maken met de buitenwereld. Tegelijkertijd kan het teveel afstemmen op de buitenwereld voor veel ruis zorgen. De afgelopen jaren heb ik steeds beter contact kunnen maken met mijn binnenwereld en kan ik verbonden blijven met de stilte, compassie en liefde voor mezelf. Ik kan steeds opnieuw de basisveiligheid in mezelf vinden, dat is voor mij zeker geen makkelijke weg.

Durf je in de spiegel te kijken om te erkennen wat jouw aandeel is in de dynamiek tussen jou en de “horende” omgeving? Als we een betere, evenwichtiger omgeving voor onszelf willen, dan zullen we de overtuiging moeten loslaten dat we beperkt of gehandicapt zijn of minder zijn dan  anderen.  Je bent vaak tot zo veel meer in staat, dan dat je denkt. We zijn allemaal even gelijk en vooral even krachtig en mooi. Laten we ons vooral niet beperken, dat zegt meer over de ander en hoe hij/zij naar de wereld kijkt.

Wil jij ook graag jouw verhaal laten horen, stuur mij dan een mailtje. Mails met ongefundeerde kritiek of met een negatieve ondertoon, laat ik in liefde los. Ik wil me graag richten op positieve energie en steun naar elkaar toe. Waar jij je aandacht op richt, daar krijg je meer van.

Liefs, Ellen

26Eerste nieuwsbriefhttps://www.holistischhoren.nl/blog-bericht-3/
Deel deze pagina: